Parlamenttikirjasto

maanantai 30. lokakuuta 2017

Tule mukaan vaikuttamaan kirjaston toimintaan

Eduskunnan kirjastossa on meneillään kaikille asiakkaille suunnattu käyttäjäkysely. Kyselyssä keräämme tietoa kirjaston palvelujen käytöstä ja siitä, miten tyytyväisiä asiakkaamme ovat näihin palveluihin.

Käyttäjäkyselyssä fokusoimme tällä kertaa sellaisiin aiheisiin ja palveluihin, joista erityisesti haluamme saada asiakkailtamme palautetta. Olemme esimerkiksi uteliaita kuulemaan, oletteko löytäneet uuden FINNA-hakupalvelumme, onko kirjaston laatimista tietopaketeista tai ELKI-linkkitietokannasta ollut teille konkreettista hyötyä ja mihin kellonaikoihin mieluiten vierailette kirjastossa? Kyselyssä on myös mahdollista antaa muuta palautetta kirjaston toiminnasta.

Käyttäjäkyselyssä arvioidaan kirjaston palveluiden käyttöä, toimivuutta ja hyödyllisyyttä asiakkaille. Käyttäjäkysely on myös työkalu palvelujen kehittämiseen. Saamme arvokasta tietoa, jonka perusteella voimme suunnitella palvelujen kehittämistä. Edellinen käyttäjäkysely toteutettiin vuonna 2015. Tämän kyselyn tulokset johtivat kirjastossa myös konkreettisiin toimenpiteisiin. Asiakkaiden palautteen ja toiveiden perusteella esimerkiksi lisättiin kirjaston kokoelmakuvailuja verkkosivuilla, kirjastotiloihin sijoitettiin toinen kirjaskanneri ja asiakkaiden taukotilaan hankittiin mikroaaltouuni.

Käyttäjäkyselyyn voi vastata verkossa tai kirjaston asiakaspalvelussa paperisella lomakkeella 12.11.2017 asti. Kysely on lyhyt ja siihen vastaaminen on nopeaa. Vastaukset ovat kuitenkin meille kullanarvoisia. Toivon että autatte meitä arvioimaan ja kehittämään toimintaamme, jotta voimme tarjota teille tulevaisuudessa entistäkin parempia palveluja. Eduskunnan kirjasto on olemassa teitä asiakkaita varten!

Erika Bergström

Ei kommentteja: