Parlamenttikirjasto

torstai 20. helmikuuta 2014

Paluu Aurorankadun tiloihin lähestyy


Olemme olleet evakossa Postitalossa pian kaksi vuotta. Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus on nyt etenemässä siihen vaiheeseen, että pääsemme tämän kevään aikana palaamaan Aurorankadun tiloihimme. Kirjavarastojen siirrot ovat jo käynnissä.

Muutto Postitalosta alkaa maaliskuun lopulla. Aurorankatu 6:ssa avaamme toukokuun puolivälin jälkeen. Kirjasto tulee olemaan kiinni muuton ajan. Ilmoitamme tarkan sulkuajan viimeistään kahta viikkoa ennen sulkeutumista.

Väliaikaistilamme Postitalossa ovat olleet pienemmät kuin eduskuntakiinteistössä, joten paluu Aurorankadulle merkitsee kirjastossa kävijöille väljempiä olosuhteita. Aurorankadun peruskorjatuissa tiloissamme on lukusali, tutkijainsali ja koulutustila sekä useita asiakastietokoneita ja työskentely- ja lukupisteitä. Esteettömyyttä tukee kerrosten välille käyttöön tuleva asiakashissi. Kerromme uudistetuista tiloistamme myöhemmin tarkemmin.

Eduskunnankiinteistöjen peruskorjaus on kestänyt jo useita vuosia ja tavoitteena on sen valmistuminen vuoteen 2017 mennessä, joka on Suomen itsenäisyyden juhlavuosi.

Seuraa muuttotiedotteitamme kirjaston verkkosivuilla ,Facebookissa  ja Twitterissä!

Sirkka-Liisa Korkeila

 

 
 

 

Ei kommentteja: